True Diaries Srbija
Dobrodosli na prvi srpski fan forum o serijama True Blood i The Vampire Diaries!

Registruj se i uzivaj na forumu!

Welcome on the first Serbian fan forum about tv show's True Blood and The Vampire Diaries.

Please register and enjoy!

True Diaries Srbija

Prvi i zvanični srpski fan forum za serije True Blood i The Vampire Diaries

HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 

Preporučite nam knjigu...i zašto baš tu...

View previous topic View next topic Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next
AuthorMessage
...Bojana...
Moderator

Broj poruka: 2088
Datum upisa: 2009-10-07
Godina: 17

PostSubject: Re: Preporučite nam knjigu...i zašto baš tu...   Mon Feb 06, 2012 1:03 pm

Procitala prvu knjigu Igri. Ne mogu da komentarisem dok ne procitam sve, imam zbrkane emocije i poprilicno nasilne misli prema Kapitolcima, a ljubavna prica me toliko ubila da nemam reci. Ne mogu da se odlucim ko mi se najvise dopada za nju. Dakle, citam do kraja, pa onda xD
Back to top Go down
marw
Moderator

Broj poruka: 3290
Datum upisa: 2009-10-22
Godina: 19

PostSubject: Re: Preporučite nam knjigu...i zašto baš tu...   Mon Feb 06, 2012 1:12 pm

omfg bojanice znachi dopada ti se pita.
veruj mi dopada ti se pita. I love you

...over the edge.♥
Back to top Go down
...Bojana...
Moderator

PostSubject: Re: Preporučite nam knjigu...i zašto baš tu...   Mon Feb 06, 2012 1:22 pm

Dopada mi se Pita xD. Mislim ubila ga je na kraju, a on se mucenik uziveo stvarno T_T...ali kad sam pocela sad ovu drugu bilo mi je zao i Gejla jer je i on zaljubljen u nju i morao je sve to da gleda...Zaledila sam se kada je predsednik dosao..Tu sam negde stala xD...Danas cu to procitati XD, prosto ne mozes da odugovlacis sa citanjem , jer hoces uvek jos XD

Jel prica zavrsena ono? Ima li mesta da se mozda nastave knjige?
Back to top Go down
marw
Moderator

PostSubject: Re: Preporučite nam knjigu...i zašto baš tu...   Mon Feb 06, 2012 1:33 pm

ma gejl je indijanac, videcesh ... ovo me podseca na edvard-bela-dzejkob vezu -.-'

pa ono ... pricha bash ima kraj ono ... nece biti nastavaka koliko ja znam :/

jedna od stvari koja mi se dopada u vezi ovih knjiga je to shto uopshte nisam predvidela situaciju ...

u drugoj knjizi naprimer ( BOJANICE NE CHITAJ XD)
Spoiler:

ili u trecoj naprimer ( BOJANICE NE CHITAJ XD)
Spoiler:

...over the edge.♥
Back to top Go down
...Bojana...
Moderator

PostSubject: Re: Preporučite nam knjigu...i zašto baš tu...   Mon Feb 06, 2012 1:38 pm

[quote="marw"]ma gejl je indijanac, videcesh ... ovo me podseca na edvard-bela-dzejkob vezu -.-'

pa ono ... pricha bash ima kraj ono ... nece biti nastavaka koliko ja znam :/

jedna od stvari koja mi se dopada u vezi ovih knjiga je to shto uopshte nisam predvidela situaciju ...

Isto! pojma nemam sta ce biti! Ali ovo, znaci zatvaram knjigu i samo..brate koja je Bela Svon..koji bedak XD
Back to top Go down
d@ne
Admin

Broj poruka: 5453
Datum upisa: 2009-08-11
Godina: 25

PostSubject: Re: Preporučite nam knjigu...i zašto baš tu...   Mon Feb 06, 2012 8:31 pm

Bojana, ne ! Samo nemoj porediti igre sa sumrak sagom... Ne zaslužuju to Smile
Back to top Go down
http://www.truediariessrbija.com
Ejlisha
V.I.P member

Broj poruka: 925
Datum upisa: 2010-03-05
Godina: 24

PostSubject: Re: Preporučite nam knjigu...i zašto baš tu...   Mon Feb 06, 2012 9:48 pm

uu tu se slazem sa tobom dane. nikako sa belom! bela je najobicnije sebicno deriste dok ketnis totalno zasluzuje postovanje I love you
Back to top Go down
marw
Moderator

PostSubject: Re: Preporučite nam knjigu...i zašto baš tu...   Mon Feb 06, 2012 11:26 pm

au ne znam, ... ja sam uvek na strani mushke kompanije i mene je ketnis bash umela da iznervira par puta onako zheshce ali inache da, jeste gotivnija od vecine zhenskih likova po knjigama i kao shto kazhe alis, zasluzhuje poshtovanje ... ali bash to neshto shto je nerviralo kod nje su te romanse ... ima neka postupke kao bela ... tako da 2 : 2 hahhaha Very Happy

ljubim se s tobom, a ovog volim.
ne ustvari ne volim ga, ali nedostaje mi.
a mozhda ga ipak volim ali nema veze ljubicu se sa tobom poshto si mi tu pri ruci.
ovaj drugi nije, ali on ce posle da bude tu i njemu cu da rodim decu.

msm ono, dajtee Very Happy

pritom chini mi se da se chak prosezhe negde chuvena belina rechenica tipa:
povredjujem i jednog i drugog omojbozhe ali shta da se radi, zhivot ide dalje i ti fazoni hahahha

What a Face

jednostavno imam urodjeno neshto protiv zhenskih likova ne znam shta mi je :kulll2
ali moram da priznam da su knjige odlichne i tu diskusije nema i daleko bilo da ih poredimo sa sumrak sagom, ali jednostavno ne mozhe se reci da nema ama bash nikakve slichnosti izmedju njih dve iako je ponavljam ketnis nebrojeno puta gotivniji lik od bele, koja nije ni vredna pomena ali poshto vec diskutujemo ... Very Happy ^^

...over the edge.♥
Back to top Go down
Ejlisha
V.I.P member

Broj poruka: 925
Datum upisa: 2010-03-05
Godina: 24

PostSubject: Re: Preporučite nam knjigu...i zašto baš tu...   Mon Feb 06, 2012 11:57 pm

da kapiram sta hoces da kazes marw. ovih dana svugde moraju da uguraju ljubavne trougle...bez toga nista.

ali inace sam mislila generalno da je ketnis 200 puta bolja od bele...ne samo oko romanse.
a i sto se tog ljubavnog trougla tice, u twilightu je to bilo mnogo izrazenije i dramaticnije.

oh dzejk ti si moje licno sunce, ti si cep za moju ogromnu rupu u grudima, raspadam se zbog tebe...i onda pa kako se dzejk zaljubio u nju..pa jbg. mislim da u Igrama nije bilo takvih fora Very Happy
Back to top Go down
marw
Moderator

PostSubject: Re: Preporučite nam knjigu...i zašto baš tu...   Tue Feb 07, 2012 12:07 am

svakako, bash zbog toga kazhem da knjige i radnju ne treba porediti uopshte, ali izmedju njih dve kao likova ima slichnosti bar shto se tih trouglova tiche ... mada je ketnis napravila mnogo bolji izbor nego ona shabanka ... ali opet ne mozhe se porediti ta situacija sa ovom, niti ova dvojica sa ovom dvojicom i tako dalje jer knjige kao knjige imaju totalno drugachiji koncept ^^

...over the edge.♥
Back to top Go down

Preporučite nam knjigu...i zašto baš tu...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 12 of 13Goto page : Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

Similar topics

-
» Preporuci knjigu
» Preporucite knjigu
» Kupi knjigu Vampirski Dnevnici - Povratak: Suton
» POKLONITE KNJIGU ZA USKRS
» Preporučite nam knjigu...i zašto baš tu...