True Diaries Srbija
Dobrodosli na prvi srpski fan forum o serijama True Blood i The Vampire Diaries!

Registruj se i uzivaj na forumu!

Welcome on the first Serbian fan forum about tv show's True Blood and The Vampire Diaries.

Please register and enjoy!

True Diaries Srbija

Prvi i zvanični srpski fan forum za serije True Blood i The Vampire Diaries

HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 

VAZNO OBAVESTENJE! OBAVEZNO PROCITATI!

View previous topic View next topic Go down 
Goto page : 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Next
AuthorMessage
d@ne
Admin

Broj poruka: 5453
Datum upisa: 2009-08-11
Godina: 25

PostSubject: VAZNO OBAVESTENJE! OBAVEZNO PROCITATI!   Wed Sep 30, 2009 11:59 am

TRUE BLOOD OBAVESTENJE

E ovako!Imam jedno vazno obavestenje za vas!Iako jos uvek nisam zeleo da ovo saznate (trebalo je biti iznenadjenje),nisam imao mira i morao sam da podelim sa vama!

S'obzirom da je vas administrator vec "duze" vreme u kontaktu sa produkcijskom kucom HBO,u toku su "pregovori" (da tako kazem:)) o buducoj saradnji izmedju naseg fan foruma i njihovog oficijalnog community cluba.
Ono sto je produkcijska kuca HBO predlozila vasem administratoru jeste da uredjujem njihov oficijalni community sajt,i ja sam naravno pristao.Po dogovoru,poslao sam im neke predloge i samo jos cekam potvrdni mejl od njih kako bi se ti predlozi realizovali.
HBO je u znak zahvalnosti zbog buduce saradnje poslao meni poklon.Mozete li da pogodite o cemu se radi????:)Ne?
Dobio sam majicu True Blood kao i poularni sejker koji ste mozda videli na fotografijama u sekciji "O seriji".
Ali...Uvek postoji ono ali...To nije sve! Kako bih se ja vama zahvalio na svemu sto ste uradili za ovaj forum,nisam se predomisljao i uputio sam im mejl sa pitanjem da li bi isti poklon mogl da dobiju clanovi,odnosno moja ekipa,koja je zaduzena za uredjivanje fan foruma.S'obzirom da sam mejl poslao malopre,odgovor jos uvek ocekujem.Ali,bez brige-nadam se da nece biti problema u tome.
Tako da,dragi moji saradnici verujem da cete uskoro i vi dobiti poklon i promotivni materijal nase omiljene serije.SmileSmileSmile
A ostali clanovi da se ne uvrede.Posto smo sada skupili 200 clanova (previse za poklone),uskoro cemo organizovati nagradnu igru!Oni koji budu imali najvise srece-dobijaju!

Ako zelite mogu vam postaviti slike poklona koje sam dobio.(da ne sumnjate u mene)Smile

A ostale novosti vezane za nasu buducu saradnju objavljivacu na ovom mestu.

Last edited by d@ne on Thu Oct 22, 2009 9:51 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
http://www.truediariessrbija.com
V-addict

Broj poruka: 518
Datum upisa: 2009-09-09

PostSubject: Re: VAZNO OBAVESTENJE! OBAVEZNO PROCITATI!   Wed Sep 30, 2009 1:26 pm

To je fenomenalno!
Čestitam ti & želim puno uspeha u budućoj saradnji! Very Happy Very Happy Very Happy
Što ne postaviš link ka tom community sajtu?
Back to top Go down
HeadBurn3r.

Broj poruka: 915
Datum upisa: 2009-08-14
Godina: 19

PostSubject: Re: VAZNO OBAVESTENJE! OBAVEZNO PROCITATI!   Wed Sep 30, 2009 2:03 pm

Ma ti si car šta drugo da kažem !!!
Back to top Go down
Akasha Van Alberict
Bloger

Broj poruka: 1967
Datum upisa: 2009-09-19

PostSubject: Re: VAZNO OBAVESTENJE! OBAVEZNO PROCITATI!   Wed Sep 30, 2009 2:29 pm

Čestitam!xD E imam nos za uspešne forume!;) Samo napred!Very Happy

Back to top Go down
d@ne
Admin

PostSubject: Re: VAZNO OBAVESTENJE! OBAVEZNO PROCITATI!   Wed Sep 30, 2009 3:15 pm

Hvala na cestitkama Akasha!Smile

V-addict-bice postavljen link uskoro:)
Back to top Go down
zoe 011
True Blood Pisac

Broj poruka: 4210
Godina: 30

PostSubject: Re: VAZNO OBAVESTENJE! OBAVEZNO PROCITATI!   Wed Sep 30, 2009 3:21 pm

Cestitam!!!! Svaka cast! Tvoj talenat je ocigledan! To je super vest. I jako lep gest od tebe sto si mislio na ostale.
(A sta je to sejker? )
Back to top Go down
d@ne
Admin

PostSubject: Re: VAZNO OBAVESTENJE! OBAVEZNO PROCITATI!   Wed Sep 30, 2009 3:22 pm

Shaker za koktele:)
Back to top Go down
zoe 011
True Blood Pisac

Broj poruka: 4210

PostSubject: Re: VAZNO OBAVESTENJE! OBAVEZNO PROCITATI!   Wed Sep 30, 2009 3:36 pm

Oooo to...al sam tupava
Nekad mi mozak prosto stane tacno u 15:21
I obavestavaj nas u kom pravcu ide saradnja i sta se desava
Back to top Go down
d@ne
Admin

PostSubject: Re: VAZNO OBAVESTENJE! OBAVEZNO PROCITATI!   Wed Sep 30, 2009 3:57 pm

Ha ha,vazi se "insajderu"!Smile
Back to top Go down
sp@ske

Broj poruka: 2126
Datum upisa: 2009-08-14

PostSubject: Re: VAZNO OBAVESTENJE! OBAVEZNO PROCITATI!   Wed Sep 30, 2009 5:35 pm

Šta drugo reći nego svaka čast Admine mislim da je sve to zasluženo nakon toliko uloženog truda oko ovog sada već zapaženog foruma.
Back to top Go down

VAZNO OBAVESTENJE! OBAVEZNO PROCITATI!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 20Goto page : 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Next

Similar topics

-
» Obavestenje
» Reklamirnje!Obavezno citajte..--->
» Zaduženja za noć veštica (obavezno)