|
|
| Author | Message |
|---|
bonesy

Broj poruka: 16 Datum upisa: 2009-08-18 Lokacija: Fangtasia
 | Subject: Re: Vasa pitanja i predlozi Tue Aug 18, 2009 8:40 pm | |
| | P. Sawyer wrote: | dodajte neke smailije..  |
|
|
 | |
P. Sawyer

Broj poruka: 21 Datum upisa: 2009-08-16 Godina: 19
 | Subject: Re: Vasa pitanja i predlozi Tue Aug 18, 2009 8:42 pm | |
| Mr. Bolzy ima prevelik avatar.. moglibiste da ga malo smanjite... nadam se da se ne ljutite sto imam ovoliko predloga.. ali to je dobronamerno...!  |
|
 | |
d@ne Admin
Broj poruka: 5453 Datum upisa: 2009-08-11 Godina: 25 Lokacija: Novi Sad
 | Subject: Re: Vasa pitanja i predlozi Tue Aug 18, 2009 8:43 pm | |
| | P. Sawyer wrote: | Mr. Bolzy ima prevelik avatar.. moglibiste da ga malo smanjite... nadam se da se ne ljutite sto imam ovoliko predloga.. ali to je dobronamerno...!  |
Samo vi saljite predloge,naravno da se ne ljutimo! Tu smo da bi bili bolji! |
|
 | |
Sookie_Stackhouse

Broj poruka: 133 Datum upisa: 2009-08-18
 | Subject: Re: Vasa pitanja i predlozi Wed Aug 19, 2009 11:58 am | |
| | spaske wrote: | | Forum je sve bolji i bolji za ovih par dana je baš dosta urađeno po pitanju kvaliteta foruma i većina predloga ispunjena, za sad nemam predloge samo pohvale na račun ljudi koji uređuju sajt, a vidim da se i broj članova dosta povećao a biće ih verovatno još dosta a samim tim i forum još bolji. |
Super je forum,sve bolji i bolji! |
|
 | |
sp@ske

Broj poruka: 2126 Datum upisa: 2009-08-14 Godina: 30 Lokacija: True Diaries Srbija
 | Subject: Re: Vasa pitanja i predlozi Sun Aug 23, 2009 1:47 pm | |
| Sviđa mi se što je uvedena i anketa na forumu. Možda bi samo moglo da se doda glasanje o tome koja se sezona ljudima više sviđa 1 ili 2. Ali verujem da bi svakom bilo teško da se odluči jer su obe odlične. |
|
 | |
HeadBurn3r.

Broj poruka: 915 Datum upisa: 2009-08-14 Godina: 19 Lokacija: Underworld
 | Subject: Re: Vasa pitanja i predlozi Sun Aug 23, 2009 8:07 pm | |
| Morate imati novi Baner ili te Logo Foruma.....onda mozda vam treba novi look skroz ali moze ovaj da prodje... |
|
 | |
HeadBurn3r.

| Subject: Re: Vasa pitanja i predlozi Sun Aug 23, 2009 8:16 pm | |
| Izvinjavam se za dupli post ali vi to mozete ispraviti ili spojiti samo da javim sad sam primatio ali velika je greska..... Stavite kada napisete post u temi da je tema prva gore jer je to najnoviji Post a ne zadnja dole....
I kada hocu da otvorim neku temu sa vise karaktera pojavljuje mi se ovo...
The length of the title for this topic must be ranging between 10 and 255 characters
Ispravite to... |
|
 | |
d@ne Admin
 | Subject: Re: Vasa pitanja i predlozi Sun Aug 23, 2009 8:53 pm | |
| | HeadBurn3r wrote: | Izvinjavam se za dupli post ali vi to mozete ispraviti ili spojiti samo da javim sad sam primatio ali velika je greska..... Stavite kada napisete post u temi da je tema prva gore jer je to najnoviji Post a ne zadnja dole....
I kada hocu da otvorim neku temu sa vise karaktera pojavljuje mi se ovo...
The length of the title for this topic must be ranging between 10 and 255 characters
Ispravite to... |
Ispravljeno.Hvala na predlogu! |
|
 | |
HeadBurn3r.

| Subject: Re: Vasa pitanja i predlozi Mon Aug 24, 2009 10:04 am | |
| Evo jos neki predlozi novi Smajliji... I nabavite rankove za vas ono ispod Avatara Admin, Moderator.... |
|
 | |
d@ne Admin
 | Subject: Re: Vasa pitanja i predlozi Mon Aug 24, 2009 8:17 pm | |
| | HeadBurn3r wrote: | Evo jos neki predlozi novi Smajliji... I nabavite rankove za vas ono ispod Avatara Admin, Moderator.... |
Rankovi su dodeljeni (hvala na predlogu),ali za smajlije cemo razmisliti jer mislim da nemaju neki znacaj za forum.Mislim da je ovo sto ima sasvim dovoljno... |
|
 | |
|