| | Odlicna medijska kampanja i u Hrvatskoj | |
|
|
| Author | Message |
|---|
d@ne Admin
Broj poruka: 5453 Datum upisa: 2009-08-11 Godina: 25 Lokacija: Novi Sad
 | Subject: Odlicna medijska kampanja i u Hrvatskoj Mon Aug 17, 2009 10:43 am | |
| Da ste se slucajno zatekli u Zagrebu na promociji prve sezone True Blood,ostali bi bez teksta.Naime,Cro HBO,pripremio je iznenadjenje za svakog ko se pojavio na premijeri,a to je izgledalo ovako.Pogledajte slike i kazite sta mislite. Prvo bi dobili ovo-jednu crnu kutiju.  Zatim bi procitali upustvo sa strane.  U kutiji...Shaker!  I upustvo...  O seriji...   Kao i DVD sa nekoliko prvih epizoda...  Sta reci,osim SVAKA CAST!!! |
|
 | |
d@ne Admin
Broj poruka: 5453 Datum upisa: 2009-08-11 Godina: 25 Lokacija: Novi Sad
 | Subject: Hrvatski trailer Mon Aug 17, 2009 1:59 pm | |
| Pogledajte i hrvatski trejler za seriju: |
|
 | |
sp@ske

Broj poruka: 2126 Datum upisa: 2009-08-14 Godina: 30 Lokacija: True Diaries Srbija
 | Subject: Re: Odlicna medijska kampanja i u Hrvatskoj Mon Aug 17, 2009 4:00 pm | |
| Kod nas je izgleda ova serija najlošije medijski pokrivena jer osim na netu nisam naišao na drugi izvor informacija vezanih za seriju, zato mnogo ljudi nije ni čulo za nju a to je veliki propust jer je serija odlična. |
|
 | |
Sookie_Stackhouse

Broj poruka: 133 Datum upisa: 2009-08-18
 | Subject: Re: Odlicna medijska kampanja i u Hrvatskoj Tue Aug 18, 2009 6:15 pm | |
| | spaske wrote: | | Kod nas je izgleda ova serija najlošije medijski pokrivena jer osim na netu nisam naišao na drugi izvor informacija vezanih za seriju, zato mnogo ljudi nije ni čulo za nju a to je veliki propust jer je serija odlična. |
Slazem se sa tobom.Hrvatski mediji su to savrseno odradili.Ko zna mozda ce i nasi,ukoliko bude seriju emitovala neka od "nasih" televizija,a ne kablovska. |
|
 | |
sp@ske

Broj poruka: 2126 Datum upisa: 2009-08-14 Godina: 30 Lokacija: True Diaries Srbija
 | Subject: Re: Odlicna medijska kampanja i u Hrvatskoj Tue Aug 18, 2009 8:33 pm | |
| Ovo sa šejkerom je stvarno vrhunski osmišljeno i odrađeno, odlična ideja.  Pa ja se nadam da će prikazivati i neka naša televizija, šteta bi bilo da ova odlična serija prođe ne zapaženo kod nas i da ne dobije popularnost koju zaslužuje svojim kvalitetom. |
|
 | |
bonesy

Broj poruka: 16 Datum upisa: 2009-08-18 Lokacija: Fangtasia
 | Subject: Re: Odlicna medijska kampanja i u Hrvatskoj Tue Aug 18, 2009 8:37 pm | |
| | spaske wrote: | | Kod nas je izgleda ova serija najlošije medijski pokrivena jer osim na netu nisam naišao na drugi izvor informacija vezanih za seriju, zato mnogo ljudi nije ni čulo za nju a to je veliki propust jer je serija odlična. |
veliki propust, definitivno. |
|
 | |
peco

Broj poruka: 9 Datum upisa: 2009-08-22 Lokacija: fangtasia
 | Subject: Re: Odlicna medijska kampanja i u Hrvatskoj Sat Aug 22, 2009 3:26 pm | |
| ma je vec dugo nisam bio u hrv, ali sam bio na hbo stranici za tb i stvarno mi se svida imaju ono fangtasia i merlotte's fora je graficki uredeno |
|
 | |
sp@ske

| Subject: Re: Odlicna medijska kampanja i u Hrvatskoj Sat Aug 22, 2009 8:30 pm | |
| | peco wrote: | ma je vec dugo nisam bio u hrv, ali sam bio na hbo stranici za tb i stvarno mi se svida imaju ono fangtasia i merlotte's fora je graficki uredeno |
Ta prezentacija serije na oficijalnom sajtu zaista grafički lepo odrađena i na našem jeziku. |
|
 | |
vizigot

Broj poruka: 39 Datum upisa: 2009-08-13 Godina: 22 Lokacija: Valhalla
 | Subject: Re: Odlicna medijska kampanja i u Hrvatskoj Mon Aug 24, 2009 1:57 pm | |
| |
|
 | |
FairyVision

Broj poruka: 29 Datum upisa: 2009-08-23
 | Subject: Re: Odlicna medijska kampanja i u Hrvatskoj Thu Sep 03, 2009 7:29 pm | |
| U Hrvatskoj se brzo pročulo za seriju i puno se priča o njoj jer je stvarno predobra =) |
|
 | |
| | Odlicna medijska kampanja i u Hrvatskoj | |
|