Anavi V.I.P member

Broj poruka: 428 Datum upisa: 2009-10-20 Godina: 20
 | Subject: Stefan's Diaries: Bloodlust Tue Feb 22, 2011 8:28 pm | |
| Stefan's Diaries: Bloodlust is the second book of a trilogy to be set as a prequel to The Vampire Diaries. It is written by the TV series executive producers, Kevin Williamson and Julie Plec. The book was released on January 4, 2011. The next book in the trilogy is Stefan's Diaries: The Craving.  Stefan and Damon Salvatore are now vampires, and must deal with the consequences of their fate. They escape their small hometown of Mystic Falls, which is overrun with vampire hunters, and travel to New Orleans. While Stefan revels in his powers, Damon continues to mourn the loss of Katherine, the beautiful vampire that turned them both into what they are now. But New Orleans offers temptations and dangers. Stefan falls in love with another human, and his willpower is tested to the limit. Damon ends up captured by an evil, sadistic vampire hunter. Stefan knows that he must save his brother, but will it cost him his new love? |
|
HeadBurn3r.

Broj poruka: 915 Datum upisa: 2009-08-14 Godina: 19 Lokacija: Underworld
 | Subject: Re: Stefan's Diaries: Bloodlust Thu Jan 26, 2012 10:26 pm | |
| Ovo je dobro. Je li ovo izaslo? Ima li na sr? |
|
Akasha Van Alberict Bloger

Broj poruka: 1967 Datum upisa: 2009-09-19 Godina: 25 Lokacija: Za kompom 24/7!
 | Subject: Re: Stefan's Diaries: Bloodlust Fri Jan 27, 2012 7:47 am | |
| Nope...mislim da još nije ni izašlo... _________________   |
|
Nastia

Broj poruka: 172 Datum upisa: 2011-12-28 Godina: 19
 | Subject: Re: Stefan's Diaries: Bloodlust Fri Jan 27, 2012 2:56 pm | |
| xm ja ovo ne bi ni citala ja cekamm damon 's Diaries |
|
HeadBurn3r.

Broj poruka: 915 Datum upisa: 2009-08-14 Godina: 19 Lokacija: Underworld
 | Subject: Re: Stefan's Diaries: Bloodlust Fri Jan 27, 2012 4:16 pm | |
| Ovo bi bilo zanimljivo, jer kako pise gore knjiga bi bila prequel TVD-a, a to prikazuje desavanja pre nego sto je Stefan došao u Mistik Fols. Čak, štaviše, po završetku TVD-a (koji se sigurno ne bliži i nadam se da će trajati što duže), od ovoga bi mogao da se napravi dobra prequel serija. |
|
VampireS

Broj poruka: 164 Datum upisa: 2009-08-14
 | Subject: Re: Stefan's Diaries: Bloodlust Sat Jan 28, 2012 1:24 pm | |
| Ja mislim da ne bi bilo dobro da se snimi serija po ovome. Kome bi bilo zanimljivo da gleda bez sadasnje postave? |
|
Akasha Van Alberict Bloger

Broj poruka: 1967 Datum upisa: 2009-09-19 Godina: 25 Lokacija: Za kompom 24/7!
 | Subject: Re: Stefan's Diaries: Bloodlust Sat Jan 28, 2012 1:34 pm | |
| Khm, khm...ovi Dnevnici su rađeni po seriji...nemaju toliko veze sa knjigama...Naročito što ih nije napisala L.J. Smith... _________________   |
|
Nastia

Broj poruka: 172 Datum upisa: 2011-12-28 Godina: 19
 | Subject: Re: Stefan's Diaries: Bloodlust Sat Jan 28, 2012 11:21 pm | |
| da meni dodje neko i uzme one moje gluposti koje pisem i kaze e sad ja nasatavljam odavde gde si ti stala pljunula bi ga u facu  a ne l.j.smith cije su knjige bile inspiracija za TVD imperiju a sad hoce oni nesto da se gube i pisu mislim meni se nesto ne svidja njen stil pisanja makar ne u prvom delu ostali su bolji ali ipak brate treba da puste zenu da pise.umetnicka solidarnost |
|