True Diaries Srbija
Dobrodosli na prvi srpski fan forum o serijama True Blood i The Vampire Diaries!

Registruj se i uzivaj na forumu!

Welcome on the first Serbian fan forum about tv show's True Blood and The Vampire Diaries.

Please register and enjoy!

True Diaries Srbija

Prvi i zvanični srpski fan forum za serije True Blood i The Vampire Diaries

HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 

Sezona 5 - Spojleri

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
d@ne
Admin

Broj poruka: 5361
Datum upisa: 2009-08-11
Godina: 25

PostSubject: Sezona 5 - Spojleri   Wed Oct 19, 2011 4:15 pm

"There will be a very significant, strong, mysterious woman at the center of one of our main stories next year. That will be a very familiar and compelling character. It may be someone you've heard of before. Season 5 will explore more fairies, new fairies, fairies in a way you haven't really seen fairies. We will all, as well as Sookie, come to understand fairies more than in previous seasons."

http://www.truediariessrbija.com
drchochan

Broj poruka: 13
Datum upisa: 2011-10-04
Godina: 19

PostSubject: Re: Sezona 5 - Spojleri   Thu Oct 20, 2011 9:58 am

nee mogu da iscekam Very Happy samo se nadam da mi nece Erika pretvoriti u zaljubljenog mlakonju hahh Very Happy vise volim zaljubljenog loseg Erika xD :DD
Back to top Go down
https://twitter.com/DrChoChan
Saska

Broj poruka: 161
Datum upisa: 2011-12-02

PostSubject: Re: Sezona 5 - Spojleri   Fri Dec 02, 2011 1:47 pm

Jedva cekam petu sezonu, toliko sam nestrpljiva.
Back to top Go down
zoe 011
True Blood Pisac

Broj poruka: 4164
Datum upisa: 2009-09-19
Godina: 30

PostSubject: Re: Sezona 5 - Spojleri   Thu Dec 29, 2011 5:51 pm

drchochan wrote:
nee mogu da iscekam Very Happy samo se nadam da mi nece Erika pretvoriti u zaljubljenog mlakonju hahh Very Happy vise volim zaljubljenog loseg Erika xD :DD

hahah, da posto su imali citavu 4. sezonu da nam uniste svo lepo misljenje o bad ass Ericu, sada bi ponovo mogli da vrate naseg opakog mocnog vikinga!
A ako je jos kao takav i zaljubljen, pa I love you divno!

Back to top Go down
VampireS

Broj poruka: 153
Datum upisa: 2009-08-14

PostSubject: Re: Sezona 5 - Spojleri   Sat Jan 28, 2012 3:28 pm

snimanje pete sezone je pocelo. stigli su do trece epizode. jedva cekam!!!
Back to top Go down
d@ne
Admin

Broj poruka: 5361
Datum upisa: 2009-08-11
Godina: 25

PostSubject: Re: Sezona 5 - Spojleri   Sat Feb 11, 2012 4:13 pm

Izgleda da Denis Ouhar (Denis O’Hare) nije siguran šta su pisci planirali za povratak King Rasela (Russel) – kao ni mi. Vulture je pričao sa glumcem na Second Stage Theater’s All-Star Bowling Classic događaju:
“Ne znam šta su planirali, ali ću najverovatnije biti u većini epizoda sezone. Najverovatnije počinjem od sredine.”

O spojlerima kako je Rasel oslobođen, bio je zaključanih usana:
“Kada bih vam rekao sigurno bi me ponovo zakopali. Sve što mogu da kažem je da on ima prijatelje na nekim čudnim mestima.” |

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Uloge za petu i šestu epizodu pete sezone su objavljene i odmah da kažemo da stvari postaju interesantne.

Očekujte da upoznate nekoliko ljudi u petoj epizodi koje ćete viđati i kasnije: neobičnog čoveka u tridesetim zaključanog u ćeliji i potpuno prestravljenog i njegovu devojku Kejt (Kate), super mršavu i onesvešćenu devojku! Da li je ovo delo Vlasti (The Authority)?

Peta epzoda uključuje i Keti (Kathy), zgodnu i prijateljski raspoloženu brinetu koja je takođe i obožavaoc vampira (fangbanger). Takođe i neke njene poznanice Beberli (Beverly), Eminu dadilju i vampira koji traži Pravu krv u baru. On dolazi u miru!

Nažalost šesta epizoda nam ostavlja mnogo mesta za maštu, ali upoznat ćemo prelepu Britansku lepoticu u dvadestim – verovatno znate šta to znači. Tako je Bill će imati svoje prste u tome.

Izvor : VS

http://www.truediariessrbija.com

Sezona 5 - Spojleri

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Similar topics

-
» Sezona 3 spojleri!!!
» Sezona 3 Spojleri
» Sezona 5 - Spojleri
» Sezona 3
» True Blood-Sezona 1