True Diaries Srbija
Dobrodosli na prvi srpski fan forum o serijama True Blood i The Vampire Diaries!

Registruj se i uzivaj na forumu!

Welcome on the first Serbian fan forum about tv show's True Blood and The Vampire Diaries.

Please register and enjoy!

True Diaries Srbija

Prvi i zvanični srpski fan forum za serije True Blood i The Vampire Diaries

HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 

Drugi rodjendanski konkurs ili "Poklonu se u ocnjake gleda"

View previous topic View next topic Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
AuthorMessage
zoe 011
True Blood Pisac

Broj poruka: 4210
Datum upisa: 2009-09-19
Godina: 30

20111210
PostDrugi rodjendanski konkurs ili "Poklonu se u ocnjake gleda"

[You must be registered and logged in to see this image.]

Dragi moji od danas pa do dana 16.12.2011 tacno u ponoc otvaram drugi nagradni konkurs, povodom mog 30. rodjendana pod nazivom "Poklonu se u ocnjake gleda"!
Tema konkursa je ono najinspirativnije i najzanimljivije sto mozete da smislite kao poklon meni- bilo u pisanoj, muzickoj-video, fotosop, slikovitoj, materijalnoj ili nematerijalnoj formi a da ispunjava samo jedan uslov: u delu moram da se nadjem JA (logicno, pa slavljenica sam mazi), VI (naravno) i VASA OMILJENA NATPRIRODNA LICNOST (znaci pored svih aktera iz serije TVD i TB ovoga puta cu prosiriti izbor da bi vam bilo lakse i na natprirodne licnosti iz vasih omiljenih knjiga ili filmova).

Konkurs ce se sastojati iz tri kruga (ludosti):
- prvi: vi saljete poklon (tj rad!!) u ovoj temi i tako sticete pravo...da me razdusevite i ulepsate mi zivot:D (tj ucestvujete u nagradnoj rodjendanskoj igri) do kraja dana 16.12
- drugi: ja biram 60%-70% meni najupecatljivijih i najzanimljivijih radova i objavljujem imena potencijalnih pobednika do kraja dana 17.12
- i treci krug (ili vrhunac ludila): vi (tj svi koji su ucestvovali u nagradnom konkursu) glasate TAJNO za jednu osobu koja je usla u drugi krug i koja je po vasem misljenju osmislila i postavila najupecatljiviji i najbolji poklon (naravno, ne treba ni da spomenem da nema glasanja za samoga sebe...Smile) tako sto cete mi od trenutka kada otvorim glasanje slati vas izbor na pm
...i zatim u roku od 48 sati, sledi proglasenje pobednika tj pobednice!!

A onda??
NAGRADA!
Pa ovako, za sada neka ostane iznenadjenje (kao sto je sada i vas poklon meni iznenadjenje: hvala na savetu M.!Smile) ali recimo samo da trenutno zivim u USA i da se na nekih 15-20 min voznje kolima od moje kuce nalazi zanimljivo mesto zvano Hot Topic (ko ne zna sta je, nek izgugla! Edit: ne dozvolite da vas predje South park sa informacijom da je to leglo vampira- ja proveravala: NIJE! :(, za one koji su gledali epizodu sa Buttersom, znaju o cemu pricam;)) i da u njemu (ako vam se posebno posreci) mozete da nadjete neke stavri zbog koje bi svaki pravi fan The Vampire diaries-a ili True blood-a pao na je... dupe! I recimo da imam najozbiljniju nameru da mnoooooogo obradujem svog pobenika! I recimo da ne pricam o slanju knjiga ili postera... E sad sam dosta rekla!

Budite kreativni, igarjte se, odusevite me (verujte meni ne treba mnogo) i ucinite da mi ovaj rodjendan sa okruglom cifrom bude POSEBAN!
Neka zabava pocne! Sa nestrpljenjem ocekujem Vas ugriz!

VOLI VAS[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down

Similar topics

-
» Drugi rodjendanski konkurs ili "Poklonu se u ocnjake gleda"
» Tri metra iznad neba
» Mi nismo andjeli 1, 2, 3
» The L Word
» The X Factor
Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Drugi rodjendanski konkurs ili "Poklonu se u ocnjake gleda" :: Comments

Re: Drugi rodjendanski konkurs ili "Poklonu se u ocnjake gleda"
Post on Sat Jan 28, 2012 1:19 pm by VampireS
vau kakav poklon! zavidim ti.
hahahha zavidim i ja sama sebi Very Happy

nego ljudi ovo mi je vec treci dan da uzastpono pokushavam da postavim videe i ne uspeva mi ... ima li neki drugi program a da to nije tjub da mogu da ih postavim tipa ovde ili tako neshto ... ?
Dane, Bojanica i Akasha vi ste pametnjakovici za te stvari hajde pomagajte! Smile
Post on Fri Feb 03, 2012 8:39 am by Akasha Van Alberict
Razmišljala sam ja, ali od kad je bila ona fora sa SOPA- om, pola tih hostera ne rade...
Post on Fri Feb 03, 2012 9:24 pm by ...Bojana...
Jedino na yt channel :/ , pa da bude private.

Drugi rodjendanski konkurs ili "Poklonu se u ocnjake gleda"

View previous topic View next topic Back to top 

Page 13 of 13Goto page : Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13