True Diaries Srbija
Dobrodosli na prvi srpski fan forum o serijama True Blood i The Vampire Diaries!

Registruj se i uzivaj na forumu!

Welcome on the first Serbian fan forum about tv show's True Blood and The Vampire Diaries.

Please register and enjoy!

True Diaries Srbija

Prvi i zvanični srpski fan forum za serije True Blood i The Vampire Diaries

HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 

Druzina Sunca (Fellowship of the Sun)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
d@ne
Admin

Broj poruka: 5453
Datum upisa: 2009-08-11
Godina: 25

PostSubject: Druzina Sunca (Fellowship of the Sun)   Fri Aug 21, 2009 7:28 am

[You must be registered and logged in to see this link.] src="[You must be registered and logged in to see this link.] width="425" height="350" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" scale="exactfit">

[You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" />

"Druzina Sunca" je antivampiristicki pokret ciji su predvodnici Sara i Stiv Njulin.
Precasni Newlin Steve počeo je njegovo ministarstvo kao student, s velikom strascu služeći kao volonter kapelan u bolnici u "Veterans Affairs" u Opelousas, u Louisiana. Tokom provedenog vremeena tamo upoznao je devojku,Saru,sa kojom se zblizio pomocu posla koji su obavljali. Nakon sto su se vencali,sluzili su pod vodjstvom Stivovog oca, velečasnog Teodora Njulina, čiji je život tragično zavrsen u napadu vampira.

Kako bi zastitio secanje na svog oca, Stiv je govorio kako je njegov otac ziveo i na kraju umro štiteći čovečanstvo od greha vampira. Druzina Sunca ima čudesan rast i tok zahvaljujući Stivu, koji "gradi" partnerstvo sa Isusom,zbog cega ima na hiljade sledbenika. Sa Sarinom pomoći, on se ne bori samo za svoja prava na slobodu govora i vere, vec se bori da vampiri osete napad na temeljne vrednosti kao instituciju braka i svetost porodice. Zahvaljujući Stivu i Sari čovečanstvo i dalje hoda prema svetlu.

Institut "Svetlost dana"

[You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" />

Kako kaze promotivni materijal "Nema boljeg nacina da zapocnete svoj put".
Ovo je tronedeljni program koji nam pomaze da pronadjemo nasu vezu sa Isusom,nasim spasiocem i gospodarom."Kao sto pastir nauci da cuva svoje stado,tako cete i vi nauciti da vrednujete ljudski zivot i da se stitite od vampirskih zlih sila."Dajte 1200 dolara,i spremite se da Gospod ostavi svoj beleg na vama.
U tih 1200 dolara spada hrana,prenociste,svi prevozi kao i majica sa znakom instituta.A ono sto treba da se ponese jeste biblija,odeca,jastuk,vreca za spavanje,lampa,pribor za higijenu,peskir i pribor za pisanje.

Ovaj tekst je preuzet sa oficijalnog sajta "Druzine Sunca".
Back to top Go down
http://www.truediariessrbija.com
VampireS

Broj poruka: 164
Datum upisa: 2009-08-14

PostSubject: Re: Druzina Sunca (Fellowship of the Sun)   Tue Sep 08, 2009 10:30 pm

Dosadni su uzasno.
Back to top Go down
KiaraWho

Broj poruka: 367
Datum upisa: 2009-09-07
Godina: 26

PostSubject: Re: Druzina Sunca (Fellowship of the Sun)   Thu Sep 10, 2009 10:13 am

VampireS wrote:
Dosadni su uzasno.

Slazem se.Ona me je nervirala jako.
Back to top Go down
d@ne
Admin

Broj poruka: 5453
Datum upisa: 2009-08-11
Godina: 25

PostSubject: Re: Druzina Sunca (Fellowship of the Sun)   Wed Sep 16, 2009 5:13 pm

A sta ostali misle o njima?
Jeste da su ih na kraju malo zanemarili,ali mislim da njihova prica jos nije zavrsena.
Back to top Go down
http://www.truediariessrbija.com
sp@ske

Broj poruka: 2126
Godina: 30

PostSubject: Re: Druzina Sunca (Fellowship of the Sun)   Wed Sep 16, 2009 6:22 pm

Verovatno većinu nerviraju ali daju svakako novu dimenziju u odnosu ljudi i vampira, a mislim da bi 2 sez bez njih bila manje interesantna i bilo bi dobro da ih bude u umerenoj meri i u novoj sezoni dosta se zapleta dešavalo sa njima i po mom nišljenju 8 i 9 epizoda su mi bile najbolje čemu su i oni delimično doprineli.
Back to top Go down
HeadBurn3r.

Broj poruka: 915
Godina: 19

PostSubject: Re: Druzina Sunca (Fellowship of the Sun)   Wed Sep 16, 2009 6:27 pm

Slazem se da su dosadni ali meni ova devojka i nije....
I malo mi je glupo da se every-night-sex Jason okrenuo njima....
Back to top Go down
V-addict

Broj poruka: 518
Datum upisa: 2009-09-09

PostSubject: Re: Druzina Sunca (Fellowship of the Sun)   Thu Sep 17, 2009 12:43 am

spaske wrote:
Verovatno većinu nerviraju ali daju svakako novu dimenziju u odnosu ljudi i vampira, a mislim da bi 2 sez bez njih bila manje interesantna i bilo bi dobro da ih bude u umerenoj meri i u novoj sezoni dosta se zapleta dešavalo sa njima i po mom nišljenju 8 i 9 epizoda su mi bile najbolje čemu su i oni delimično doprineli.

U potpunosti se slažem. I meni su 8. i 9. epizoda bile najbolje.
A Newlinsi su mi bili genijalni, nikako dosadni (npr. paint ball scena Laughing )
Nadam se da ćemo ih opet videti.
Back to top Go down
Saska

Broj poruka: 161
Datum upisa: 2011-12-02

PostSubject: Re: Druzina Sunca (Fellowship of the Sun)   Fri Dec 02, 2011 2:32 pm

Ova druzina sunca me je tako iritirala... Smile
Back to top Go down

Druzina Sunca (Fellowship of the Sun)

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Similar topics

-
» Druzina Sunca (Fellowship of the Sun)
» The Fellowship of the Ring
» The Fellowship of the Ring - Live to Projection
» Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring
» PROPHETIC AND DELIVERANCE SERVICE AT WORLD FELLOWSHIP CHURCH INTERNATIONAL