|
|
| Author | Message |
|---|
Akasha Van Alberict Bloger

Broj poruka: 1912 Datum upisa: 2009-09-19 Godina: 25 Lokacija: Za kompom 24/7!
 | Subject: Re: Vestice Sat Sep 19, 2009 7:17 pm | |
| Ja ŽELIM da verujem da postoji i mislim da neke stvari oko nas jesu magične. Jeste banalno, ali mislim da ljubav nisu samo hormoni, već i magija! Takođe, tu je i magija rađanja, donošenja novog života na ovaj svet, koji dosta podseća na prolazak kroz kapiju između dimenzija! Zar ne?  Meni se čak dešava da mogu da osetim ako je neko od osoba koje volim tužna ili očajna ili besna. Ljudi su mi često govorili da im se dešavalo da pomisle na mene i da se ja u tom trenu pojavim. Malo je kripi.... Jednom sam doživela da me moja cimerka uplaši na smrt jer je videla senku osobe u skroz osvetljenoj sobi i da sam ja prošla kroz nju dok sam prilazila prozoru da ga zatvorim a ona je vrisnula u tom momentu. Kad mi je opisala šta je videla, mislim da sam celu noć bila na iglama..... Druga jedna devojka se klela da joj je neki demon crpeo energiju dok je ležela na krevetu i da ga je ona videla i da je to prekinula njena drugarica. Posle toga, ceo dan nije imala snage da ustane.... Ne znam......Nisam nikad VIDELA, ali jesam osetila neku silu.......I dalje sam pomalo skeptična na tu temu, i to sam zato što sam po prirodi racionalna osoba....... _________________   |
|
 | |
Sookie_Stackhouse

Broj poruka: 112 Datum upisa: 2009-08-18
 | Subject: Re: Vestice Sun Sep 20, 2009 7:13 pm | |
| Tih stvari sam se naslusala puno.Jos dok sam bila mala,pricali su mi o vesticama,vampirima i sl.Slusala sam i mnoge price od bake,koja je ubedjena da vestice postoje i da ih se treba kloniti.Jednu babu iz komsiluka non stop zezaju i sprdaju se sa njom,govore da je vestica,i da samo skodi ljudima. A cak sam i od drugarica slusala price da ti se najezi kosa na glavi. Ja nisam imala nikakvog "iskustva" sa tim stvarima,i nadam se da necu,a verujem da nesto postoji.Jedino smo se kao deca igrali dozivanja duhova i jednom se na smrt preplasili. Jeste li se vi toga igrali,i imate li neke price? |
|
 | |
Darkness Seeker

Broj poruka: 303 Datum upisa: 2010-01-23 Godina: 19 Lokacija: Novi Sad
 | Subject: Re: Vestice Sat Jan 23, 2010 12:35 pm | |
| Sta bih ja dao da sam vestac! I stvarno ZELIM da verujem da to postoji! Posto ne moze to neko samo tako da izmisli...mora da postoji neke istine u tome! |
|
 | |
Phobia996

Broj poruka: 28 Datum upisa: 2010-03-15 Godina: 15 Lokacija: BG
 | Subject: Re: Vestice Fri Mar 19, 2010 10:40 pm | |
| Slazem se... Volela bih da postoji magija...bilo bi mnogo zanimljivije...Nadala sam se ,kada sam imala 11 god, da ce da mi stigne pismo sa Hogwortsa (Svi znate ko je Harry Potter???) Mnogo volim magiju!!!! |
|
 | |
zoe 011 True Blood Pisac

Broj poruka: 4164 Datum upisa: 2009-09-19 Godina: 30 Lokacija: belgrade-serbia/ utah-usa
 | Subject: Re: Vestice Sat Mar 20, 2010 12:19 am | |
| Magija postoji, kao i sve ostale misticne i nazovi neshvatljive pojave, samo ukoliko dovoljno jako verujemo u nju i dovoljno bezrezervno krocimo u istu. |
|
 | |
d@ne Admin
Broj poruka: 5361 Datum upisa: 2009-08-11 Godina: 25 Lokacija: Novi Sad
 | Subject: Re: Vestice Thu Jul 28, 2011 2:15 pm | |
| _________________ “Only I keep wishing I could think of a way to…to show the Capitol they don’t own me. That I’m more than just a piece in their Games.” -Peeta Mellark |
|
 | |
Saska

Broj poruka: 161 Datum upisa: 2011-12-02
 | Subject: Re: Vestice Fri Dec 02, 2011 1:55 pm | |
| Ne verujem u magiju mada ima dosta ljudi koji veruju i plase je se. |
|
 | |
RosyHC

Broj poruka: 21 Datum upisa: 2011-12-28
 | Subject: Re: Vestice Sun Jan 01, 2012 1:06 am | |
| Ne veruje mnogo ljudi u magiju, a i za one koji veruju svi pricaju kako su ludi. Ja, licno, nisam videla nista magicno, tako da kad budem videla nesto, pocecu da verujem. |
|
 | |
VampireS

Broj poruka: 153 Datum upisa: 2009-08-14
 | Subject: Re: Vestice Sat Jan 28, 2012 3:27 pm | |
| the truth is out there... |
|
 | |
|