True Diaries Srbija
Dobrodosli na prvi srpski fan forum o serijama True Blood i The Vampire Diaries!

Registruj se i uzivaj na forumu!

Welcome on the first Serbian fan forum about tv show's True Blood and The Vampire Diaries.

Please register and enjoy!

True Diaries Srbija

Prvi i zvanični srpski fan forum za serije True Blood i The Vampire Diaries

HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 

Vestice

View previous topic View next topic Go down 
Goto page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Akasha Van Alberict
Bloger

Broj poruka: 1912
Datum upisa: 2009-09-19
Godina: 25

PostSubject: Re: Vestice   Sat Sep 19, 2009 7:17 pm

Ja ŽELIM da verujem da postoji i mislim da neke stvari oko nas jesu magične. Jeste banalno, ali mislim da ljubav nisu samo hormoni, već i magija! Takođe, tu je i magija rađanja, donošenja novog života na ovaj svet, koji dosta podseća na prolazak kroz kapiju između dimenzija! Zar ne? Smile

Meni se čak dešava da mogu da osetim ako je neko od osoba koje volim tužna ili očajna ili besna. Ljudi su mi često govorili da im se dešavalo da pomisle na mene i da se ja u tom trenu pojavim. Malo je kripi....
Jednom sam doživela da me moja cimerka uplaši na smrt jer je videla senku osobe u skroz osvetljenoj sobi i da sam ja prošla kroz nju dok sam prilazila prozoru da ga zatvorim a ona je vrisnula u tom momentu. Kad mi je opisala šta je videla, mislim da sam celu noć bila na iglama.....

Druga jedna devojka se klela da joj je neki demon crpeo energiju dok je ležela na krevetu i da ga je ona videla i da je to prekinula njena drugarica. Posle toga, ceo dan nije imala snage da ustane....

Ne znam......Nisam nikad VIDELA, ali jesam osetila neku silu.......I dalje sam pomalo skeptična na tu temu, i to sam zato što sam po prirodi racionalna osoba.......

Back to top Go down
Sookie_Stackhouse

Broj poruka: 112
Datum upisa: 2009-08-18

PostSubject: Re: Vestice   Sun Sep 20, 2009 7:13 pm

Tih stvari sam se naslusala puno.Jos dok sam bila mala,pricali su mi o vesticama,vampirima i sl.Slusala sam i mnoge price od bake,koja je ubedjena da vestice postoje i da ih se treba kloniti.Jednu babu iz komsiluka non stop zezaju i sprdaju se sa njom,govore da je vestica,i da samo skodi ljudima.
A cak sam i od drugarica slusala price da ti se najezi kosa na glavi.
Ja nisam imala nikakvog "iskustva" sa tim stvarima,i nadam se da necu,a verujem da nesto postoji.Jedino smo se kao deca igrali dozivanja duhova i jednom se na smrt preplasili.
Jeste li se vi toga igrali,i imate li neke price?
Back to top Go down
Darkness Seeker

Broj poruka: 303
Datum upisa: 2010-01-23
Godina: 19

PostSubject: Re: Vestice   Sat Jan 23, 2010 12:35 pm

Sta bih ja dao da sam vestac! I stvarno ZELIM da verujem da to postoji! Posto ne moze to neko samo tako da izmisli...mora da postoji neke istine u tome!
Back to top Go down
http://davidgazo.deviantart.com
Phobia996

Broj poruka: 28
Datum upisa: 2010-03-15
Godina: 15

PostSubject: Re: Vestice   Fri Mar 19, 2010 10:40 pm

Slazem se... Volela bih da postoji magija...bilo bi mnogo zanimljivije...Nadala sam se ,kada sam imala 11 god, da ce da mi stigne pismo sa Hogwortsa (Svi znate ko je Harry Potter???) Mnogo volim magiju!!!!
Back to top Go down
zoe 011
True Blood Pisac

Broj poruka: 4164
Datum upisa: 2009-09-19
Godina: 30

PostSubject: Re: Vestice   Sat Mar 20, 2010 12:19 am

Magija postoji, kao i sve ostale misticne i nazovi neshvatljive pojave, samo ukoliko dovoljno jako verujemo u nju i dovoljno bezrezervno krocimo u istu.

Back to top Go down
d@ne
Admin

Broj poruka: 5361
Datum upisa: 2009-08-11
Godina: 25

PostSubject: Re: Vestice   Thu Jul 28, 2011 2:15 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] src="[You must be registered and logged in to see this link.] width="425" height="350" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" scale="exactfit">

http://www.truediariessrbija.com
Saska

Broj poruka: 161
Datum upisa: 2011-12-02

PostSubject: Re: Vestice   Fri Dec 02, 2011 1:55 pm

Ne verujem u magiju mada ima dosta ljudi koji veruju i plase je se.
Back to top Go down
RosyHC

Broj poruka: 21
Datum upisa: 2011-12-28

PostSubject: Re: Vestice   Sun Jan 01, 2012 1:06 am

Ne veruje mnogo ljudi u magiju, a i za one koji veruju svi pricaju kako su ludi. Ja, licno, nisam videla nista magicno, tako da kad budem videla nesto, pocecu da verujem.
Back to top Go down
VampireS

Broj poruka: 153
Datum upisa: 2009-08-14

PostSubject: Re: Vestice   Sat Jan 28, 2012 3:27 pm

the truth is out there... :::SSS:::
Back to top Go down

Vestice

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Goto page : Previous  1, 2

Similar topics

-